Înc-o zi, înc-un email legat de protecţia datelor

Posted by on octombrie 30, 2008
Fără categorie

Am primit azi un email de la BTAM în care mi se mulţumea pentru sesizarea ANSPDCD care „va conduce la sporirea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri”. Acu’, nici eu nu-s prost, îmi dau seama ca m-au înjurat aia ca la uşa cortului, dar există câteva părţi bune:

  1. Oamenii de la Agenţie s-au dus peste BTAM în control. Puteţi să-mi ziceţi Toma necredinciosul, dar până acu tot mai aveam îndoieli că o să facă ceva.
  2. Controlul ăsta i-a zdruncinat cât de cât, s-a interesat inclusiv directorul general de afacerea asta (mailul avea CC către el).

În altă ordine de idei, am trimis un mail de avertizare către egazdă. Mi-au răspuns că au reparat greşeala. Dacă se va repeta episodul, se ştie ce se va întâmpla… 😀

1 Comment to Înc-o zi, înc-un email legat de protecţia datelor

  • Salut,
    Am intrat pe site-ul tau si imi place ce vad. Iau si eu aminte de ce ai facut si ma voi folosi de ajutorul tau. Intai sa vad despre ce anume e vorba si cu ce se ocupa astia. Oricum, vad ca ai tare mult timp la dispozitie sa cauti tot felul de norme. Cred ca te plictisesti la greu…..
    Referitor la:”Acu’, nici eu nu-s prost, îmi dau seama ca m-au înjurat aia ca la uşa cortului” as adauga ca daca te-ai prins de ce se intampla, nu constituie o dovada ca nu ai fi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.