Iar despre emailuri

Posted by on octombrie 30, 2008
Fără categorie

Încă una despre securitatea datelor personale. După episodul BTAM, care s-a lăsat cu plângeri la ANSPDCP, a venit rândul firmei mele de hosting, egazda.ro.

Ia uitaţi ce mail frumos mi-au trimis:

Şi lista tot continua, încă vreo 2 ecrane. Foarte probabil era toată baza lor de clienţi, câteva sute de persoane. Oare când or să fie şi emailurile noastre în siguranţă?

4 Comments to Iar despre emailuri

  • Nu stiu, dar bine ca avem aparatori neinfricati ai securitatii datelor personale si intimitatii online care sa lupe pentru noi. Cei cativa birocrati care irosesc banii publici la ANSPDCP si isi justifica existenta (si salariile) prin cele doua-trei plangeri ca a ta care le vin lunar iti multumesc.

    Keep fighting the good fight!

  • Mai dar tu chiar nu ai ce anume sa faci? In loc sa produci bani tu cheltui? Sa stii ca are dreptate xy . Fa si tu ceva bun. Ca de oameni ca tine e plina tara.

  • Prietene de la Millenium Bank, TU cheltui bani mancand rahat in timpul serviciului, nu eu. De dobitoci ca voi care isi bat joc de clienti e plina tara. Daca ar fi plina de oameni ca mine voi ati cersi la metrou la unirii in loc sa va creasca nesimtirea pe cele mai mari salarii din tara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.