Anunţ umanitar: Donaţii pentru un linuxist

Posted by on decembrie 10, 2007
Fără categorie

Din respect pentru MYLRo.ro şi nu numai:

Chestia sta astfel: un membru al comunitatii Linux are nevoie de ajutorul vostru. Il stiu pe Abibula Aygun de pe vremea cand lucram la MyC. A scris destule articole Linux si am discutat destul de mult cu el ca sa ajung sa il cunosc ca om. Zilele trecute imi spunea ca se interneaza. Acum a venit si diagnosticul: Cardiomiopatie Hipertrofica Obstructiva de gradul II. Exista o solutie, iar aceasta consta in implantarea unui ICD (Internal Cardio Defibrilator) aproape de inima, dispozitiv care sa previna riscul fibrilatiilor. Mi-as dori sa fie gluma, spam sau tzeapa, dar din pacate treaba e serioasa – omul are nevoie de minim 7.500 Euro (cat costa cel mai ieftin implant) si maxim 11.000 de Euro (implant mediu care face si pace-ing)
A fost pus pe lista de asteptare, citez: „se hotareste ca pacientul sa beneficieze de un implant de cardiodefibrilator (pentru care a primit si indicatie) in scop profilactic pentru moartea subita datorita aritmiei maligne care poate sa apara in cazul bolii si va fi trecut pe lista de asteptare pentru implant ICD” dar cu totii stim cum sta treaba in Romania cu listele de asteptare in sistemul medical…
Aygun e din Constanta, e casatorit de un an si cateva luni si are o fetita de 4 luni si jumatate iar pe mine – personal – m-a ajutat de foarte multe ori. Si nu doar cand era vorba de Linux, cu toate ca nu ne-am intalnit face-to-face niciodata.
Oameni buni, e vorba de donatii. Oricine poate contribui cu orisicat, va rog dati un mail la Abibula.Aygun@euro.ro. Iar daca lucrati in Linux si aveti un site/forum/blog, va rog sa va consumati cinci minute din viata si sa dati paste la acest anunt.
Din acest moment, acceptam reclama pe MYLRo.org. Toti banii vor fi donati in contul lui Aygun.
Cu respect, Cypress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.